Sarg-hörns-snurr-bloggen


Ja detta inlägg är väl inte det som vi direkt kommer att stoppa in i ett hall of fame över mina mest framgångsrika poster när karriären som bloggare är slut. Men ändå väljer jag att skriva det och man kan fråga sig varför mer än en gång. Mitt svar blir varje gång att ibland när man ska skriva vissa saker är det som att kolla på en bilolycka – man vill inte titta men har svårt att tvinga sig att titta åt andra hållet. Nu tror jag visserligen att inte att någon kommer att ringa ambulansen efter detta inlägget men åtminstone önskat att de inte börjat läsa – för att det är svårt att slita sig när man undrar hur stor krasch kommer detta sluta i.

Någonstans här misstänker jag att ni funderar över vad det egentligen är han försöker säga – det är inte många rader kvar av inlägget och jag har fortfarande inte fått sagt något av värde. För ordningens skull är det nog många som undrat samma sak – speciellt vid 0300 en lördagnatt.

Man kan säga att detta var en presentation av hur jag som person fungerar. Jag klagar över kretsandet i sarghörnen utan att komma till skott när Frölunda spelar – det är just så jag själv är och jag är väldigt tacksam för att inte någon sitter och recenserar mina möjligheter att komma till skott snabbt. Och i vilket fall som helst är det precis sådan här jag är, så passa på att njuta av bloggen och se till att läsa något så ovanligt som mer än 50 tillfällen på mindre än två månader där jag faktiskt fått något sagt.

Relativt snabbt.

Och konkret.

****

Äldre blogginlägg med mindre sargsnurr-bloggande:

Nubben är mest framgångsrik i Frölunda eller Om ångest är drivkraften för konstnärer…
Årets Hockey-Zlatan: Spelgeniet med idiotiska medspelare? och Vi rear ut vår själ – allt ska bort!
Annonser

2 responses to “Sarg-hörns-snurr-bloggen

 • Lasse

  Så där är det… Man vill skriva något och man har det ofta på tungan och i skallen är det solklart. Men sen… Och så ska NI ju förstå också… Men man bara MÅSTE skriva…

  Men skriv, bara skriv. Det gör jag och ångesten för att det ska vara förståeligt, begripligt eller ha med saken att göra har släppt för länge sen. Säger som Suzanne skrev i sin gamla blogg. ”Min blogg mina lagar, jag skriver som jag behagar…”

  Sedan verkar du ju tänka på mitt lag där i sarghörnen…

  Jul på Dig…

  • Adam K

   Sarg – Hörn och snurr är jga lite allergisk emot. Var rak i dina åsikter, stå för dom, och var öppen för kritik. Det blåser alltid kraftigast uppe i bloggsfären. Kom ihåg att alltid våga framföra DINA åsikter och inte vad andra sagt.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: